Založ si blog

Dvojtvárnosť novinárky Moniky Tódovej

Veľa čitateľov vníma Moniku Tódovú (novinárku Denníka N) ako neohrozenú bojovníčku proti nespravodlivosti. Lenže, ako ukazuje realita, táto „nespravodlivosť“ je selektívna, pritom selektuje si ju samotná Tódová.

Ako jeden z prvých upozornil na fakt, že Tódová voči Danielovi Lipšicovi a Gáborovi Grendelovi „dýcha nerovnomerne“ bloger Adam Kemény v svojich viacerých článkoch. O tejto téme taktiež písal aj „emigrant“ Peter Tóth, ktorý vyslovil podozrenia, že Daniel Lipšic vynáša informácie z vyšetrovacieho spisu a odovzdáva ich novinárke Monike Tódovej. Zatiaľ sa k tomu vyjadrovať nejdem, ale myslím si, že nie je ďaleko deň, keď sa podozrenia Tótha budú dať dokázať.

Extrémista v strane Lipšica?

V marci 2016 dostala Monika Tódová zaujímavý tip na písanie, ktorý sa týkal politickej strany NOVA. Tento typ odoslala Lipšicovi (dano@lipsic.sk) a Grendelovi (grendel@nova.sk) so žiadosťou o stanovisko.

 

Či Lampart kandidoval na kandidátke NOVA je ľahké overiť.

Ako vidíme, je tam – na 118. mieste.

Výsledok.

Predpokladám, že sa čitatelia dovtípili, že výsledok bol nulový. Neviem, čo Lipšic s Grendelom nahovorili Monike, ale tá žiadny článok nenapísala.Takže k Romanovi Krpelanovi môžeme pripočítať ďalších Tódovej favoritov – Lipšica a Grendela, ktorých činnosť bude Tódová pravdepodobne vždy kryť! A práve tento fakt vyvoláva značné pochybnosti o jej ne/objektivite, keďže aj Tódová si delí ľudí na „svojich“ a „nesvojich“.

 

Peter Jindrál

 

Ako je to s nezávislosťou Aliancie za rodinu a Antona Chromíka?

28.02.2020

V apríli 2019 som sa dostal k zaujímavému článku Martina M. Šimečku na Denníku N, kde autor píše o „neprehľadných tokoch peňazí konzervatívnych nadácií a organizácií v USA, ktoré miliónmi dolárov dotujú konzervatívne hnutia v Európe“. Pritom sa Šimečka odvoláva na Správu webového portálu openDemocracy, ktorá mala značný ohlas aj v Európskom parlamente. V [...]

Denník N nás „varuje“ pred činnosťou slovenského expolitika

05.04.2019

Priznávam, že vôbec nie som fanúšik Denníka N. A už vôbec nie Martina M. Šimečku. Ale svojím „odkazom MMŠ“ ma milo prekvapil. myslím tým článok z 2.apríla 2019, ktorý vyšiel pod názvom: „O miliónoch amerických dolárov, ktoré putujú z USA do Európy na podporu radikálnej pravice“. „Odkaz“ Šimečku: Šimečka priznáva, že [...]

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 24957x
Priemerná čítanosť článkov: 8319x

Autor blogu

Kategórie